Amsterdome vormde dit jaar opnieuw het decor van de Website van het jaar verkiezing. Genomineerden konden in de vooravond vol spanning genieten van een heerlijk uitgeserveerd diner, waarna de strijd los barste en de awards per categorie werden uitgereikt.

Elk jaar worden er tijdens de Website van het jaar verkiezing in verschillende categorieën awards uitgereikt. Het Nederlandse publiek kan haar stem uit brengen op haar favoriete website en dat deden ze massaal! Er zijn maar liefst 511.141 stemmen ingediend. Dat leidde ook dit jaar weer tot een grote overall winnaar; de website van PSV. Een geweldige avond in de Amsterdome vol met winnaars! Ben je nieuwsgierig naar de award avond?

Bekijk de foto-impressie:

Website van het jaar verkiezing in Amsterdome.Website van het jaar verkiezing in Amsterdome.Website van het jaar verkiezing in Amsterdome.Website van het jaar verkiezing in Amsterdome.Website van het jaar verkiezing in Amsterdome.Website van het jaar verkiezing in Amsterdome.Website van het jaar verkiezing in Amsterdome.

Foto's van © Maurice Mikkers 

Vorig jaar vond de Website van het jaar verkiezing ook plaats in de Amsterdome. Met haar ideale ligging in Amsterdam, grootte en voorziening is het een zeer geschikte evenementenlocatie voor speciale evenementen zoals de Website van het jaar verkiezing. Wil je ook  jouw evenement organiseren in de Amsterdome? Neem contact met ons op!

Meer nieuwsitems Neem contact met ons op