Circa 400 recruiters lieten zich in de Amsterdome inspireren tijdens Recruitment Tech 2019. Het evenement stond in het teken van technologie en recruimtent. Tijdens verschillende keynotes, breakouts en demostands werd het publiek op de hoogte gebracht van alle nieuwe snufjes en mogelijkheden in de branche.

De organisatie van Recruiment Tech koos dit jaar voor de Amsterdome als congreslocatie. Door de diversiteit aan ruimte en grootte van de locatie sloot het programma uitstekend aan op de Amsterdome. Tussen het programma door kon het publiek een kijkje nemen bij de verschillende beursstands. Hier presenteerden innovatieve bedrijven zich; zo kon het publiek praten met robots en werden de nodige schoenen gepoetst.

Een geslaagd evenement waar de gasten naast het goed gevulde programma ook konden genieten van heerlijke hapjes en drankjes. In de pauze werd er een uitgebreid lunchbuffet voorgeschoteld en om het evenement goed af te sluiten konden de gasten nog even rustig na praten onder het genot van een borrel en hapje.

Bekijk hier het fotoverslag van Recruitment Tech 2019:

Recruitment Tech 2019Recruitment Tech 2019Recruitment Tech 2019Recruitment Tech 2019Recruitment Tech 2019Recruitment Tech 2019Recruitment Tech 2019Recruitment Tech 2019


Ook jouw evenement in de Amsterdome organiseren? Neem contact met ons op!

Meer nieuwsitems Neem contact met ons op