Amsterdome opent op 30 november haar deuren als eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland! Hiermee is een nieuwe congreslocatie geboren op een prachtlocatie in Amsterdam. Vier redenen waarom een congres in de Amsterdome een succes wordt.

 1. Locatie met een verhaal
  Amsterdome is een locatie die tot de verbeelding spreekt. Op het nippertje gered van de sloop, daarna afgebroken om vervolgens jarenlang in oude zeecontainers te worden opgeslagen. Totdat de TeKa Groep de koepel opkocht en er de eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland van maakte. In het pand zie je dit verhaal steeds terugkomen. Bijvoorbeeld in de bars die gemaakt zijn van de containers waarin de dome lag opgeslagen. Ook de afbeeldingen van de Amsterdome van vroeger zie je regelmatig terugkomen. Een locatie vol inspiratie!

 2. Veel ruimte voor plenaire momenten en subsessies
  Begin met zijn allen in de plenaire zaal van het gebouw; hier is plek voor groepen tot 1.000 personen. Je hebt hier alle ruimte voor een presentatie of een spectaculaire show. De zaal beschikt over alle technische faciliteiten die tijdens een congres nodig zijn; met grote schermen en LED-verlichting creëren we elke sfeer die je wilt. Na de plenaire sessie uit elkaar in kleinere groepen? Loop vanuit de zaal naar één van de zestien rondom liggende subruimtes. Hier staat alles klaar voor een brainstormsessie, workshop of een andere activiteit.

 3. Een ware foodbeleving 
  De lunch is een beleving op zich. Hetzelfde geldt voor het diner. De chefkoks zijn continue op zoek naar vernieuwing in recepten en schotelen gasten altijd iets speciaals voor! “Hierbij gaan we voor zoveel mogelijk pure gerechten en houden we de ontwikkelingen op het gebied van food in de gaten”, vertelt chefkok Ronald van Wikselaar. "We blijven vernieuwen!" Maar niet alleen het eten zelf is een beleving; het uitzicht op de indrukwekkende binnenkant van de koepel en de bijzondere elementen in het gebouw zorgen voor de nodige inspiratie.

 4. Centraal gelegen in Nederland én vlakbij Schiphol
  Amsterdam is als onze Nederlandse hoofdstad vanuit de meeste delen van het land goed bereikbaar. De Amsterdome ligt aan de snelweg waardoor gasten met de auto snel en gemakkelijk kunnen arriveren. Station Sloterdijk ligt op 900 meter afstand, dus ook met het openbaar vervoer is Amsterdome goed bereikbaar. Internationale gasten op het congres? Amsterdam Airport Schiphol ligt op 12 minuten rij-afstand. Je gasten zijn ongetwijfeld blij met deze locatie op een centrale plek in Nederland!

Benieuwd naar de inrichting en de mogelijkheden voor een evenement?

Vraag informatie aan