De Amsterdome, Nederlands eerste circulaire evenementenlocatie! Een congreslocatie op een prachtplek in Amsterdam met een schitterende futuristische uitstraling. Goed bereikbaar en dé plek voor jouw (bedrijfs)evenement. Vier redenen waarom jouw bedrijfsevenement in de Amsterdome gegarandeerd een succes wordt.

Locatie met een verhaal
Amsterdome is een locatie die tot de verbeelding spreekt. Op het nippertje gered van de sloop, daarna afgebroken om vervolgens jarenlang in oude zeecontainers te worden opgeslagen. Totdat de TeKa Groep de koepel opkocht en er de eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland van maakte. In het pand zie je dit verhaal steeds terugkomen. Bijvoorbeeld in de bars die gemaakt zijn van de containers waarin de dome lag opgeslagen. Ook de afbeeldingen van de Amsterdome van vroeger zie je regelmatig terugkomen. Een futuristische locatie vol inspiratie!

Veel ruimte voor plenaire momenten en subsessies
Begin met zijn allen in de plenaire zaal van het gebouw; hier is plek voor groepen tot 1.000 personen. Je hebt hier alle ruimte voor een presentatie of een spectaculaire show. De zaal beschikt over alle technische faciliteiten die tijdens een congres nodig zijn; met grote schermen en LED-verlichting creëren we elke sfeer die je wilt. Na de plenaire sessie uit elkaar in kleinere groepen? Loop vanuit de zaal naar één van de zestien rondom liggende subruimtes. Hier staat alles klaar voor een brainstormsessie, workshop of een andere activiteit.

Volg de rondleiding
congreslocatie Amsterdome in Amsterdam.congreslocatie Amsterdome in Amsterdam.congreslocatie Amsterdome in Amsterdam.congreslocatie Amsterdome in Amsterdam.congreslocatie Amsterdome in Amsterdam.congreslocatie Amsterdome in Amsterdam.


Een ware foodbeleving
 
De lunch is een beleving op zich. Hetzelfde geldt voor het diner. De chefkoks van de Amsterdome zijn continue op zoek naar vernieuwing in recepten en schotelen gasten altijd iets speciaals voor! Het moet de verwachtingen van bezoekers overtreffen en  zorgen voor een hoogstaande foodbeleving. “Hierbij gaan we voor zoveel mogelijk pure gerechten en houden we de ontwikkelingen op het gebied van food in de gaten”, vertelt chefkok Ronald van Wikselaar. "We blijven vernieuwen!" Maar niet alleen het eten zelf is een beleving; het uitzicht op de indrukwekkende binnenkant van de koepel en de bijzondere elementen in het gebouw zorgen voor de nodige inspiratie.

Lees meer over onze foodbeleving

Centraal gelegen in Nederland én vlakbij Schiphol
Amsterdam is als onze Nederlandse hoofdstad vanuit de meeste delen van het land goed bereikbaar. De Amsterdome ligt aan de snelweg waardoor gasten met de auto snel en gemakkelijk kunnen arriveren. Station Sloterdijk ligt op 900 meter afstand, dus ook met het openbaar vervoer is Amsterdome goed bereikbaar. Internationale gasten op het congres? Amsterdam Airport Schiphol ligt op 12 minuten rij-afstand. Je gasten zijn ongetwijfeld blij met deze locatie op een centrale plek in Nederland!

Kunnen we jou assisteren bij het organiseren van je evenement? Neem contact op, wij helpen je graag op weg!

Neem contact op Ontdek de Best Business Deal