Samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dan is dit hét moment om jouw eindejaarsevenement te organiseren! 

Samen het jaar afronden
Successen vieren doe je samen! En wat is er nou mooier dan het jaar afsluiten met een gezellig eindejaarsevenement? Begin op tijd met het organiseren en zet nu de eerste stap: kies een prachtlocatie! Een eindejaarsfeest is dé kans om onder het genot van een hapje en een drankje na te denken over het afgelopen jaar en vooruit te blikken op komend jaar. Of je je eindejaarsborrel, nieuwjaarsreceptie of kerstfeest nu met collega's of met relaties viert; in de Amsterdome in Amsterdam wordt het sowieso een spetterende avond! Deze locatie is geschikt van 200 tot 1.000 personen.

AmsterdomeAmsterdomeAmsterdomeAmsterdomeAmsterdomeAmsterdome

 

Begin het jaar met een boost!
Na een ontspannen borrel beklim je het podium met alle licht- en geluidfaciliteiten voor jouw eindejaarsspeech. Om er vervolgens gezamenlijk een gezellige avond van te maken! Terugblikken, mijlpalen vieren of waardering tonen: successen vieren draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers en relaties. Zo geef je het nieuwe jaar een boost, nog voordat het begonnen is! Een extra activiteit organiseren? Wij hebben alle faciliteiten in huis voor jouw eindejaarsevenement; van techniek, catering tot entertainment op de dag zelf. 

Benieuwd naar de mogelijkheden in 2020?
We hebben in 2019 een aantal prachtige eindejaarsevenementen mogen verzorgen. Wil je meer weten of ben je opzoek naar een geschikte locatie voor jouw eindejaarsevenement in 2020? Neem dan contact op met ons en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Neem contact op Vraag vrijblijvend een offerte aan