Na tijden van onzekerheid is het de hoogste tijd om weer zorgeloos aan de slag te gaan. Boekers willen weer boeken en doen waar ze goed in zijn; een mooi evenement organiseren! Dat begrijpen wij maar al te goed. Amsterdome is daarom aangesloten bij het Next Venue garantiefonds, om jou als opdrachtgever zekerheid te bieden!

Verzeker je van zekerheid!
Zorgeloos een evenement boeken met zekerheid bij onverwachte situaties? Het Next Venue garantiefonds maakt het mogelijk. Dit speciale fonds biedt garanties bij het boeken van evenementen in welke vorm dan ook. Van grote congressen en beurzen, tot kleine zakelijke bijeenkomsten. Wie de Amsterdome boekt, maakt gebruik van het garantiefonds en alle zekerheden die het fonds biedt!

Het Next Venue garantiefonds biedt:
Altijd de garantie om je evenement kosteloos te verplaatsen bij calamiteiten, van 10 werkdagen tot één dag voor de uitvoerdatum van het evenement. Zo is jouw evenement goed verzekerd tegen onverwachte situaties, wel zo prettig!

Veiligheid staat altijd voorop
Naast het Next Venue garantiefonds bieden we ook op de dag van jouw evenement de garantie op een veilige omgeving en worden de gestelde voorschriften omtrent afstand van 1,5 meter en hygiëne nauwlettend opgevolgd. Amsterdome heeft een protocol, dat strikt nageleefd wordt.

Boek juist nu!
Met het garantiefonds zit je super safe! Het fonds is speciaal voor evenementen en biedt je de mogelijkheid om het evenement kosteloos te verplaatsen bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om juist nu te boeken.

De regels?
Die zijn simpel. De dekkingsmaatregel kan 10 werkdagen tot aan de laatste dag voordat het evenement plaatsvindt worden ingelost bij de volgende calamiteiten:

  • Bij een pandemie, zoals Covid-19
  • Verbod vanuit de overheid om je evenement te organiseren
  • Overlijden directie


De kosten?
Die zijn transparant:

  • Wij rekenen 2% over de offertewaarde


En goed om te weten:

  • Het bepalen van een nieuwe datum gaat in overleg, binnen 6 maanden na oorspronkelijke uitvoerdatum.
  • Ook heb je de mogelijkheid om je evenement te verplaatsen naar 1 van de 20 andere Next Venue-locaties
Maak een afspraak voor een rondleiding Ontdek onze Best Business Deal