Donderdag 22 november; nog vóór de opening betraden honderden ondernemers de Amsterdome. Met als doel: de Website van het Jaar uitreiking! Voordat de winnaars bekend werden gemaakt, genoten de ondernemers van een diner aan ronde tafels in de herbouwde koepel.

Maurice Mikkers

Foto: © Maurice Mikkers

Geslaagd evenement in een nieuwe locatie

Het evenement was meer dan geslaagd!” vertelt Liane Vroom van Emerce. “De Amsterdome is prachtig geworden. Van buiten, maar zeker ook van binnen. De koepel zelf is natuurlijk heel bijzonder, maar de inrichting maakt het plaatje helemaal compleet. Het 17 meter brede scherm is bijvoorbeeld een echte eyecatcher; deze bepaalde voor een groot deel de sfeer. Op het enorme podium hadden we genoeg ruimte voor het hoofddoel van de avond; de prijsuitreiking. Buienradar kwam hierbij als grote winnaar uit de bus.”

Tot in de puntjes verzorgd
Of het te merken was dat dit het eerste evenement was in de Amsterdome? “Toevallig had ik het daar nog over met mijn collega”, zegt Liane. “We konden er eigenlijk niets van merken. Het parkeerterrein was klaar en alles binnen en buiten de koepel was keurig.” Maar niet alleen de locatie krijgt complimenten van Emerce. “We hadden ook heel prettig contact met de partymanager die ons zonder een woord al begreep. Er liepen bijvoorbeeld vanuit ons wat dingen anders op de avond, maar daar werd heel goed op ingespeeld!”

“Gasten waren onder de indruk van de locatie”
“Op het eten hebben we veel complimenten gehad van de gasten! Bovendien zag alles eruit om door een ringetje te halen en was het personeel heel gastvrij”, vertelt Liane. “Onze gasten waren zeker niet minder onder de indruk van de locatie. Iedereen heeft natuurlijk wel iets met het oude gebouw, ons voormalige Luchtvaartmuseum, en als ze het dan op deze manier terugzien is dat wel heel bijzonder. De sfeer op de avond was mede hierdoor heel goed!”

Ook een evenement organiseren in deze nieuwe locatie? 

Neem contact met ons op