Amsterdome keert terug naar Amsterdam. In 1971 had Nederland een primeur. In dat jaar werd namelijk de luchtvaartkoepel bij Schiphol gebouwd, de eerste geodetische koepel van Europa. Lange tijd was de dome ook de grootste aluminium koepel te wereld. De koepel is tot 2003 het decor voor het luchtvaartmuseum bij Schiphol-Centrum. Na jaren in 29 zeecontainers te zijn opgeslagen krijgt het gebouw een tweede leven als unieke eventlocatie in Amsterdam-West.

De Amsterdome zal herbouwd worden volgens het originele ontwerp, maar uiteraard wel met moderne hulpmiddelen en technieken. Verder krijgt de koepel qua uitstraling en duurzaamheid een upgrade naar 21e-eeuwse maatstaven. Amsterdome biedt vanaf eind 2018 plaats aan congressen en evenementen voor groepen van 200 tot 1.000 personen.

Met een plenaire congreszaal tot 1.000 personen en zestien subruimtes voor break-outsessies biedt Amsterdome volop ruimte voor uiteenlopende events. Van congressen tot evenementen en van (bedrijfs)feesten tot kick-off bijeenkomsten.

Teka Groep heeft alle faciliteiten in huis om jouw evenement te doen slagen. Daarbij ondersteunen onze specialisten in evenementorganisatie jou graag.

Plan jouw evenement