Op deze pagina:
Organiseer jouw evenement

Wat zullen we jouw gasten serveren?
Foodcorners met streetfood waar jouw gasten zelf kiezen wat ze willen eten. Een stijlvol uitgeserveerd viergangendiner met vlees, vis of juist vegatables in de hoofdrol? Lange tafels waaraan jouw gasten genieten van een sharing diner Italian-style. Met bijvoorbeeld romige vegetarische risotto, op de huid gebakken zalmfilet en verse seizoensgroenten. Het is nog maar een kleine greep uit wat onze chef-koks je te bieden hebben. Vraag ons foodbook aan voor inspiratie!

Duurzaam, vers en uit de regio
Smaak is belangrijk, maar niet het enige wat voor ons telt. De kaas voor onze luxe belegde broodje, de verse groenten voor onze buffetten; het komt bij boeren, bakkers en slagers uit de regio vandaan. Wat je eet is dus supervers en heeft geen honderden kilometers afgelegd. Ons foodteam werkt bovendien zoveel mogelijk met biologische producten en seizoensproducten. Wel zo duurzaam!

Wel genieten, niet verspillen
Bij Amsterdome vinden we het belangrijk dat jouw gasten genieten. En dat er genoeg is voor iedereen. Maar we doen wel ons best om verspilling tegen te gaan. Omdat we weten met hoeveel liefde ons voedsel gemaakt wordt. Hoeveel tijd en energie erin zit. En welke impact de productie ervan heeft op onze wereld. Zullen we samen overleggen hoe we tot een mooie balans komen en dat uitleggen aan jouw gasten?

Neem contact op