Op deze pagina:
Organiseer jouw evenement

Amsterdome maakt het jou makkelijk. We hebben namelijk alles in huis wat je nodig hebt voor een geslaagd event. Van techniek tot event-equipment. Als je gebruik maakt van onze faciliteiten, dan is dat ook nog eens beter voor het milieu omdat er minder transportbewegingen nodig zijn.

Art meets industrial

Het strakke lijnenspel van de panelen is dé eyecatcher van deze locatie. Gecombineerd met een industrieel interieur geeft dat de locatie een unieke sfeer.

Het interieur is gemaakt van materialen met een verleden. Stoelen van oude koelkasten en gebruikt hout. Een bar van zeecontainers waarin de dome jarenlang lag opgeslagen. Lampen van Station Brussel. Ze vormen samen een geheel en laten zien: nieuw is niet altijd beter!

Lees meer over het interieur
Bar in Amsterdome

Foodbeleving

Jouw gasten laten genieten. Dat is de missie van ons foodteam. We zorgen voor een foodbeleving die aansluit bij jouw event. Natuurlijk met een duurzame twist die past bij onze circulaire evenementenlocatie.

Ontdek de mogelijkheden
Preuverie in Amsterdome

Techniek

In de plenaire zaal hangt state-of-the-art bewegende ledverlichting en high-end audioapparatuur. Dankzij een 17 meter breed curved scherm heb je zelfs van achter in de zaal perfect zicht. Zijschermen voor live-registratie zijn mogelijk. Ook alle subruimtes zijn standaard voorzien van een ledscherm en een flip-over.

Vraag een offerte aan
Bovenaanzicht Amsterdome