Alle voordelen op een rij

 • Optimaal bereikbaar

  Amsterdome ligt aan snelweg A5 en dichtbij ring A10. De locatie ligt op 900 meter loopafstand van het nabijgelegen Station Sloterdijk. Amsterdome is zowel per auto als via het openbaar vervoer binnen 20 minuten te bereiken voor internationale gasten die vliegen op luchthaven Schiphol.

 • 16 flexibele subruimtes

  Amsterdome beschikt over een plenaire zaal tot 1.000 personen en een hoogte van circa 10 meter. Deze ruimte leent zich uitstekend voor keynotesessies, congresdebatten en meer plenaire onderdelen. Rond de plenaire zaal bevinden zich zestien subruimtes voor break-outsessies.

 • 5.000 m² vloeroppervlakte

  Met een oppervlakte van 5.000 m² en een hoogte van 24 meter biedt Amsterdome volop ruimte. De koepel heeft een spanwijdte van 60 meter en is hiermee één van de grootste koepels van Nederland.

 • Horeca faciliteiten

  Heerlijk eten en drinken is cruciaal voor het succes van een evenement. Amsterdome beschikt over eigen horecafaciliteiten. Of het nu gaat om een gezonde en gevarieerde lunch of een uitgebreid diner voor 1.000 personen; ons team staat garant voor een foodbeleving op niveau. De locatie beschikt over een moderne keuken en kan inspringen op elke cateringwens.

  Boven de plenaire zaal bevinden zich de horecafaciliteiten voor bezoekers. Vanaf deze plek hebben gasten een inspirerend zicht op de koepel.

 • Audiovisuele middelen

  De locatie is voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de modernste techniek op het gebied van licht, geluid, video en rigging. Ook verzorgen wij technici voor de evenementen en kunnen wij opdrachtgevers voorzien van podia, meubilair en stands. 

 • Circulaire eventlocatie

  Door de herbouw is de eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland geboren! Een pand gemaakt van bestaande materialen die een tweede leven krijgen. Duurzamer kan niet. Zeker niet omdat we volop investeren in energiebesparende maatregelen. Zo is Amsterdome voorzien van glas met een hoge isolatiewaarde en een warmte-koudeopslaginstallatie. In de winter wordt de bodemwarmte gebruikt voor het verwarmen van de koepel, in de zomer houden we de ruimte met dezelfde techniek koel.

 • Parkeren op loopafstand

  Bezoekers die met de auto komen kunnen parkeren op het eigen parkeerterrein bij Amsterdome. Dit parkeerterrein biedt plek aan zo'n 200 auto's. Dichtbij is parkeergelegenheid voor nog zo'n 300 auto's die we indien nodig tijdens evenementen kunnen benutten.

 • Hotels in directe omgeving

  Bezoekers kunnen kiezen uit diverse hotels in de directe omgeving. Kenmerkend voor de hotels in dit deel van Amsterdam is dat ze relatief betaalbaar zijn en een uitstekende prijs-kwaliteit bieden.

Bij de presentatie van een nieuw product, een nieuwe dienst of een nieuw concept past een locatie zoals Amsterdome. De eerste circulaire eventlocatie geeft jouw productlancering een nog innovatiever tintje!

Technische faciliteiten en een topakoestiek
Waarschijnlijk wil je jouw innovatie van het scherm af laten spatten. Dat kan. Met een 17 meter breed curved scherm is zelfs achter in de zaal jouw presentatie perfect te volgen. Ook van de akoestiek worden jouw gasten blij. En wist je dat we niet alleen alle technische faciliteiten hebben, maar ook technici die je in de voorbereiding en tijdens de productlancering zelf ontzorgen?

Foodbeleving met een duurzame twist
Tussendoor zorgen we er natuurlijk voor dat jouw gasten niets tekort komen. We kunnen bijvoorbeeld food corners voor je inrichten in de dome. Maar net zo makkelijk serveren we hapjes en drankjes uit aan je gasten. Ons foodteam gaat daarbij natuurlijk voor eerlijk en duurzaam en werkt zoveel mogelijk met streek- en seizoensproducten.

Op deze pagina:
Organiseer jouw productlancering
 • Productlancering in Amsterdome
 • Productlancering in Amsterdome
 • Productlancering in Amsterdome
 • Productlancering in Amsterdome
 • Productlancering in Amsterdome
 • Productlancering in Amsterdome