Alle voordelen op een rij

 • Optimaal bereikbaar

  Amsterdome ligt aan snelweg A5 en dichtbij ring A10. De locatie ligt op 900 meter loopafstand van het nabijgelegen Station Sloterdijk. Amsterdome is zowel per auto als via het openbaar vervoer binnen 20 minuten te bereiken voor internationale gasten die vliegen op luchthaven Schiphol.

 • 16 flexibele subruimtes

  Amsterdome beschikt over een plenaire zaal tot 1.000 personen en een hoogte van circa 10 meter. Deze ruimte leent zich uitstekend voor keynotesessies, congresdebatten en meer plenaire onderdelen. Rond de plenaire zaal bevinden zich zestien subruimtes voor break-outsessies.

 • 5.000 m² vloeroppervlakte

  Met een oppervlakte van 5.000 m² en een hoogte van 24 meter biedt Amsterdome volop ruimte. De koepel heeft een spanwijdte van 60 meter en is hiermee één van de grootste koepels van Nederland.

 • Horeca faciliteiten

  Heerlijk eten en drinken is cruciaal voor het succes van een evenement. Amsterdome beschikt over eigen horecafaciliteiten. Of het nu gaat om een gezonde en gevarieerde lunch of een uitgebreid diner voor 1.000 personen; ons team staat garant voor een foodbeleving op niveau. De locatie beschikt over een moderne keuken en kan inspringen op elke cateringwens.

  Boven de plenaire zaal bevinden zich de horecafaciliteiten voor bezoekers. Vanaf deze plek hebben gasten een inspirerend zicht op de koepel.

 • Audiovisuele middelen

  De locatie is voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de modernste techniek op het gebied van licht, geluid, video en rigging. Ook verzorgen wij technici voor de evenementen en kunnen wij opdrachtgevers voorzien van podia, meubilair en stands. 

 • Circulaire eventlocatie

  Door de herbouw is de eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland geboren! Een pand gemaakt van bestaande materialen die een tweede leven krijgen. Duurzamer kan niet. Zeker niet omdat we volop investeren in energiebesparende maatregelen. Zo is Amsterdome voorzien van glas met een hoge isolatiewaarde en een warmte-koudeopslaginstallatie. In de winter wordt de bodemwarmte gebruikt voor het verwarmen van de koepel, in de zomer houden we de ruimte met dezelfde techniek koel.

 • Parkeren op loopafstand

  Bezoekers die met de auto komen kunnen parkeren op het eigen parkeerterrein bij Amsterdome. Dit parkeerterrein biedt plek aan zo'n 200 auto's. Dichtbij is parkeergelegenheid voor nog zo'n 300 auto's die we indien nodig tijdens evenementen kunnen benutten.

 • Hotels in directe omgeving

  Bezoekers kunnen kiezen uit diverse hotels in de directe omgeving. Kenmerkend voor de hotels in dit deel van Amsterdam is dat ze relatief betaalbaar zijn en een uitstekende prijs-kwaliteit bieden.

Je hebt hard gewerkt aan een nieuwe bedrijfsstrategie, project of campagne. En je weet: die eerste indruk bepaalt voor een belangrijk deel of je jouw stakeholders meekrijgt. Daarom kies je voor een kick-off in Amsterdome.

17 ruimtes waar je alle kanten mee op kan
In de foyer kun je gasten meenemen in jouw verhaal met bijvoorbeeld infopoints of inspiratiestands. Hoe het verder gaat? Dat is helemaal aan jou. Een plenaire kick-off of in kleinere groepjes uit elkaar om de diepte in te gaan? Het kan allemaal! En door de flexibele subruimtes rond de grote zaal kun je makkelijk switchen tussen verschillende programmaonderdelen. Ook aan backstageruimtes voor sprekers is gedacht.

Een turn-key locatie: dat is prettig organiseren
Kies je voor Amsterdome? Dan maak je het jezelf ook gemakkelijk. Want wij hebben alles in huis wat je nodig hebt voor een geslaagde kick-off. State-of-the-art techniek en eigen technici die zorgen dat audio, video en licht jouw boodschap perfect ondersteunen. Een eigen foodteam dat in overleg met jou zorgt voor een foodbeleving die past bij jouw event. En alle interieurequipment - van stoelen tot podia - waarmee we de ruimtes helemaal naar jouw wens inrichten. Dat scheelt je veel organisatiewerk. Bovendien is het prettig om te schakelen met één partij die zorgt dat alles op elkaar is afgestemd. Natuurlijk kunnen we ook samenwerken met partners die jij aandraagt.

Op deze pagina:
Organiseer jouw kick-off
 • Kick-off bijeenkomst in Amsterdome
 • Kick-off bijeenkomst in Amsterdome
 • Kick-off in Amsterdome
 • Kick-off bijeenkomst in Amsterdome
 • Kick-off bijeenkomst in Amsterdome
 • Kick-off bijeenkomst in Amsterdome
 • Kick-off in Amsterdome