Op deze pagina:
Organiseer jouw evenement

Een locatie met een verhaal

Want geef toe: er is geen andere locatie met zo’n verhaal. Een koepel die jarenlang bij Schiphol stond, op het nippertje van de sloop gered werd en nu een tweede leven heeft gekregen. De dome zelf biedt je een wereld aan mogelijkheden, met een plenaire zaal, flexibele subruimtes en alle technische faciliteiten voor events. We leiden je graag rond in de eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland. Een inspirerende plek in Amsterdam voor een congres, productlancering, kick-off, relatie-evenement of andere zakelijke bijeenkomst.

Congreslocatie Amsterdome

Congres

De plenaire zaal heeft een 17 meter breed scherm en ruimte voor 1000 personen. Dé plek voor een keynotesessie of een innovatief congres!

Organiseer een congres
Koepel Amsterdome

Kick-off en productlancering

De eerste indruk van een nieuw project, product of campagne op een inspirerende locatie. Kies voor een kick-off of productlancering in Amsterdome.

Organiseer een kick-off
Foyer Amsterdome

Bedrijfsfeest

Bij een spetterend bedrijfsfeest past een vernieuwende locatie. Amsterdome geeft jouw personeelsfeest een nog exclusiever tintje!

Organiseer een bedrijfsfeest
Bar in Amsterdome

Relatie evenement

Nodig relaties uit voor een evenement in Amsterdome. Gegarandeerd dat de gasten al enthousiast zijn voor het event begonnen is. 

Organiseer een relatie evenement